Tavita portbagaj - Pentru mai mult spatiu

10:56:00
Tavita Portbagaj
Drept e ca e grea viata de sofer. Trebuie sa fii atent la toate si sa te gandesti la toate. Zilnic te lovesti de noi situatii in care nu stii ce sa faci si pe unde sa o apuci. Cumva, cumva, trebuie sa iesi din situatia aceea neprevazuta. Pui mana pe un telefon si suni un prieten? De cate ori? Nu mai bine pleci pregatit pentru orice la drum?
Daca stii ca ai mult bagaj de carat, este ideal ca in portbagajul masinii sa se afle o tava pentru portbagaj care sa-ti usureze munca. Aceasta apara masina de eventualele scurgeri din plasele cu cumparaturi si eviti sa murdaresti interiorul masinii. Acesta se curata apoi foarte usor si se poate aseza din nou la locul sau de drept.
Tavita pentru portbagaj te poate ajuta in clasarea bagajelor si sporeste spatiul interior. Evita sa pui toate bagajele unele peste celelalte fiindca pot aparea "accidente" neplacute in ceea ce priveste continutul acestora. Tavita pentru portbagaj ajuta la supraetajarea bagajelor si aranjarea corecta a acestora fara a exista inghesuiala.
Nu exista tavite universale! Fiecare marca de masina si model are tavita sa cu dimensiunile initiale. De aceea, imprumutul tavitelor nu este recomandat chiar daca dimensiunile sunt apropiate fiindca pot exista deformari ale acestora din cauza greutatii bagajelor.
Toate acestea sunt sfaturi utile si in acelasi timp, detalii pe care nici-un sofer nu trebuie sa le omita sau sa fie indiferent fata de ele fiindca tot ce tine de masina sa, face parte din conduita lui de conducator auto.
Daca vrei sa te documentezi mai mult pe marginea acestui subiect, atunci te invit sa dai click pe urmatorul link: http://www.daciaclub.ro/Upgrade-uri-t251774.html. Informarea este intotdeauna gratuita.
Sper ca acest articol si-a atins scopul si cei care nu au o tavita pentru portbagaj inca, sa-si cumpere, fiindca intotdeauna se ivesc ocazii sa cari bagaje sau cumparaturi cu masina.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.