Un caz de furt al "identitatii" unuia din cele mai cunoscute magazine din mediul online

07:04:00



ATENÅ¢IONARE! Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru. Nu vă lăsaÅ£i induÅŸi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteÅ£i comanda să verificaÅ£i denumirea companiei ce administrează magazinul online. Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum ÅŸi magazinul online Lenjerii de Pat Outlet. Cumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaÅ£i de GARANÅ¢IE, FACTURÄ‚ FISCALÄ‚ ÅŸi GARANÅ¢IA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIÅ¢IILE COMERÅ¢ULUI LA DISTANŢĂ! Pentru a vedea termenii ÅŸi condiÅ£iile comerciale, precum ÅŸi datele complete ale companiei ÅŸi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaÅ£i secÅ£iunea Termeni ÅŸi CondiÅ£ii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet.

Este rusinos ceea ce se intampla pe internet la ora actuala. Internetul este un univers care cunoaste si cateva colturi mai intunecate. Aici este vorba despre acei oameni care sunt neinspirati in ceea ce fac si-n loc sa munceasca pentru a construi ceva, copiaza alte magazine online. Este vorba de magazinul "Lenjerii de Pat Outlet" care a fost copiat!!! Exact! Pe internet sunt mai multe site-uri cu denumiri asemanatoare sau identice, cu acelasi logo si/sau cu acelasi concept. Fiti atenti de unde cumparati. Asigurati-va ca magazinul pe care l-ati accesat NU este o copie!
Acesta este un articol scris din solidaritate pentru cei care au muncit si au investit bani pentru a-si creea un nume puternic in mediul online, Daca aveti spirit de solidaritate, va invit sa scrieti un articol prin care-ti anunti cititorii de aceste lucruri sau, daca esti mai lenes din fire, baga un copy&paste la acest articol pe blogul tau. Asta ne va ajuta foarte mult. Multumesc!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.